Mycket roligt konstnärsmaterial i Stockholm

Mycket roligt konstnärsmaterial i Stockholm

Hej alla fina följare

Fredag och en härlig helg framför oss, eller jag kan bara tala för mig eftersom jag är ledig och ska spendera en massa tid i min ateljé i Stockholm. Så nu efter jobbet ska jag gå och köpa mer konstnärsmaterial så att jag har allt jag behöver för en kreativ helg. Jag har inte haft varken tid eller ork att måla de senaste helgerna men nu känner jag lust och inspiration igen så det ska bli härligt.

Konstnärsmaterial av bra kvalitet och till överkomliga priser kanske inte alltid är så lätt att hitta men man kan hitta på nätet om man inte hittar en butik där man bor. Jag köper en del på nätet och en del från en butik här i Stockholm, det beror lite på vad det är jag ska ha och ibland om jag inte riktigt vet vad det är jag söker så är det alltid lättare att gå in en butik så att man kan titta och känna på sakerna.

Att måla är något som jag gjort mycket enda sedan jag var liten, men sedan var det några år när ja var yngre som jag pausade mitt målande och fokuserade på annat. Ni vet när man ska jobba och resa och hitta sig själv. Jag jobbade med en massa olika saker, bodde på olika platser och allt det där var väldigt nyttigt för mig tror jag. När jag tog upp målandet igen så blev det som att undersöka vilken stil jag hade nu när man liksom levt några kapitel till. Jag kände efter ett tag att jag hittade mitt sätt att uttrycka mig och vad som kändes bäst och mest jag men samtidigt kan jag se att under åren så utvecklas ju det ändå men kanske mer sakta över tid.

?Nu är det bara en liten stund kvar innan jag slutar och då blir det att gå och köpa mitt älskade konstnärsmaterial, vi får se vad det blir för färger och grejer idag. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.