Vägassistans i Karlshamn när bilen pajade

Vägassistans i Karlshamn när bilen pajade

Hej på er alla fina följare

Igår när jag skulle hem från jobbet i Karlshamn så pajade bilen och jag fick ringa vägassistans för att kunna ta mig till en bilverkstad. Det var inte riktigt så jag hade tänkt att den dagen skulle sluta och först blev jag både irriterad och stressad men under tiden som jag väntade på vägassistans så hann jag sansa mig lite. Det hade ju helt klart kunnat vara mycket värre. Nu var det ju ingen olycka utan motorhaveri som gjorde att jag lugnt och stilla kunde styra intill sidan av vägen. Jag kan bara tänka mig att de som jobbar med vägassistans får se väldigt mycket hemska saker när de hjälper till att köra undan fordon efter olyckor och sådant.

Nu står i alla fall bilen på verkstan och jag vet inte när jag kan få tillbaka den. Som tur är kan jag nu samåka med en kollega och vi kom på att det skulle vi kunna göra även sedan när jag får tillbaka min bil, då kan vi turas om att köra till jobbet. Så det var ju en bra sak att komma fram till. Eftersom jag är ganska ny på jobbet så har man inte riktigt koll på vart alla bor men nu blev det att jag satt i lunchrummet och pratade om det som hände med bilen och så frågade någon vart jag bodde och sa att där nära bor en annan också, så han kunde jag fråga om jag kunde samåka med. Så bra när man har hjälpsamma kollegor och när det löser sig så bra. Att ta buss till och från jobbet hade tyvärr inte fungerat så därför är det nödvändigt med bil. Kan man åka kollektivt är ju det annars jättebra.

Men apropå jobb så får jag försöka fokusera här på mitt lite grann. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.