Massage i Stenungsund

Massage i Stenungsund

Hej på er!

Här i Stenungsund har det verkligen blommat ut nu på träden, det är så fint när det äntligen blir mer färger igen efter den gråa vintern. Idag efter jobbet ska jag på en härlig massage hos ett ställe jag blivit rekommenderad av en vän och kollega. Vi har under en period haft ganska mycket på jobbet och jag har känt att stressen liksom satt sig i kroppen och skapat spänningar och låsningar. Det ska bli skönt att få hjälp att lindra det och massage är ju nog det bästa sättet att göra det. Det var ganska längesen som jag var på massage så jag fick tips från jobbet om vart jag kunde vända mig.

Tänk om man kunde börja varje vecka med en massage, det hade varit drömmen. Visst det hade varit skönt att avsluta veckan på det sättet också men om man börjar veckan med att fylla på med goda energier och med att ta hand om kroppen så kanske man orkar mer och är mindre trött och sliten i slutet av arbetsveckan. I regel så tror jag vi alla kan bli bättre på det där med att jobba mer förebyggande med hälsa och friskvård. Vi söker liksom hjälp och bokar oss för behandlingar av alla dess slag när vi redan är helt slut och har ont överallt. Men tänk om vi kunde bli bättre på att fylla upp oss själva innan vi kör på tills vi går på reservtanken, då kanske vi skulle hålla oss friskare.

Jag vet i alla fall med mig själv att jag helt klart kan bli bättre på det. Kanske någon mer känner igen sig? Hoppas att detta i så fall kan vara en påminnelse och ge motivation till att ta hand om dig själv bättre. Må så gott så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.