Massage i Partille

Massage i Partille

Hej på er i solskenet!

Jag smiter lite tidigare från jobbet idag då jag ska på massage i Partille. Det kan ju ta lite längre tid att ta sig dit med tanke på rusningstrafik så jag fick lov att gå lite tidigare. En inbokad massage kanske kan diskuteras som giltig orsak, men det handlar ju faktiskt om friskvård och då var det inga problem så det var ju skönt. Den här massagen har jag pratat om i säkert en månads tid att jag borde boka men dagarna bara går och så glöms det bort, enda till man är tillbaka på jobbet och känner hur kroppen strejkar av all belastning.

Det var faktiskt min sambo som i fredags kväll pushade mig att klicka in på nätet och boka, för han såg hur ont i kroppen jag hade efter arbetsveckan. Tänk att jag hade sådan tur att det fanns en ledig tid redan för i eftermiddag. På ett sätt kanske det är dumt att ta en massage på måndagen när man sen har hela veckan framför sig med slit, men just därför tänkte jag också att det kan vara en bra idé för att orka bättre och se om jag har mindre ont på fredag kväll. Jag hoppas det hjälper nu för att släppa på lite spänningar och blockeringar så att jag mår bättre sen.

?Man kan ju duscha varmt, lägga varm vetekudde om sig, man kan också kramas det har jag hört svara vara jättebra för att slappna av och frigör en massa oxytocin i kroppen så att man mår bra. Det är ju alla bra saker och sådant jag faktiskt gör mycket av varje dag, men har man ett tungt jobb så behöver man nog lite extra behandling ibland. I alla fall gör jag det. Ha nu en underbar dag och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.