Enköpings snyggaste naglar

Enköpings snyggaste naglar

Hejsan allihopa, då var det dags för ett inlägg på bloggen nu igen, och denna morgon ska jag skriva ett inlägg som vänder sig till er som har hört av er med frågor och funderingar på om det finns en salong som kan hjälpa er med naglar i Enköping med omnejd. Gud vad roligt att ni kommer till mig med era frågor och funderingar och jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa till även den här gången. 

Det är inte så länge sedan jag upptäckte en underbar salong som bedrivs i hemmamiljö, Salong Rosa Katten. Innan har jag varit på andra skönhetssalonger men inte känt mig helt nöjd. Men när jag kom till Salong Rosa Katten och fick gjort en nagelförlängning som blev alla tiders så måste jag säga att så nöjd som jag blev har jag aldrig tidigare blivit. Alla berömmer mig för mina naglar och undrar var jag har varit. Det berättar jag så gärna till dem personligen men ännu bättre är det med ett inlägg eftersom jag då når ut till många fler personer. Jag kommer aldrig att gå till någon annan salong så länge som Salong Rosa Katten finns, för bättre hjälp än den man får där går inte att önska sig. Hon som har denna salong är riktigt trevlig och månar om att ge allra bästa service. Just det här med kundservice är otroligt viktigt. Många företag missar att även kundservice är en stor och viktig del i ett företags arbete. Det var inget mer egentligen som jag skulle ta upp med er när det kommer till det här med naglar i Enköping men jag hoppas att ni alla kommer att klicka på länken som finns här ovanför, för den tar er in till hemsidan så att ni kan läsa mer om Salong Rosa Katten där. 


Kommentarer är stängda.