En naprapat i Lerum hjälpte mig med mina ryggbesvär

En naprapat i Lerum hjälpte mig med mina ryggbesvär

Hej på dig kära läsare!

Förra veckan tog jag hjälp av en naprapat i Lerum att försöka få iordning på min rygg som krånglat. Jag kan erkänna att i två dagar efter så kändes det först värre, men det kan ju lätt bli så när man grejar i något som suttit i kroppen länge. Jag fick order om att hålla mig varm, vila mycket och dricka mycket vatten för att hjälpa kroppen till läkning. Endast lugna och kortare promenader och absolut inga tunga lyft eller hård träning direkt efter.

Vanligtvis kan jag vara väldigt envis, men eftersom jag verkligen är mån om att komma tillrätta med ryggen nu så valde jag att lyssna till råden från min naprapat. Nu under helgen har jag känt att det började vända och idag är det en så stor skillnad. Man rör ju i något som skapat irritation i kroppen och när man släpper på spänningar och får igång cirkulationen igen så kan det upplevas som att smärta inledningsvis först blir sämre. Men följer man råden och har tålamod så blir det snart bättre. Nu vet jag ju det även om jag i ett par dagar undrade om det verkligen var värt det. Men det är ju just det när man märker att det inte bara lugnar sig utan blir bättre än det var innan.

?Mitt råd är egentligen att inte vara riktigt så envis som jag var, gå inte så länge med dina besvär utan sök hjälp tidigare. Ibland kan en massage vara bra, ibland kanske man ska gå till en osteopat eller naprapat. Jag är tacksam att jag hittade en på hemmaplan här i Lerum och som verkar väldig kunnig och bra. Lova nu att vara rädda om er och ha en underbar vecka så hörs vi snart igen! 


Kommentarer är stängda.