Dark Souls Tattoo Studio

Dark Souls Tattoo Studio

God morgon, god morgon! Varmt välkommen ska du vara hit, till min blogg. Idag är min tanke att berätta för er om studion jag valde att vända mig till för min nya tatuering i Uppsala. Det är nämligen några av er som har frågat om vart jag gjorde min tatuering och liknande, vilket jag som sagt tänkte besvara i dagens inlägg.

Sedan tidigare har jag fem tatueringar och för ett tag sedan var det dags för min sjätte, något jag har längtat efter under ett bra tag. Den här gången blev det en tatuering som hyllning till min syster, som har varit med mig i vått och torrt. Jag har länge velat göra en tatuering för henne utan att veta vad jag ska göra. Även om det har tagit sin tid att lista ut vad jag vill ha för något har det helt klart varit värd väntan, det känns bättre att göra något väl genomtänkt än att bara göra något för att göra det. Jag gjorde min tatuering i Uppsala hos samma tatuerare som jag har gjort mina andra tatueringar hos. Denna tatuerare arbetar på Dark Souls Tattoo Studio, en studio som jag starkt kan rekommendera er ifall ni är intresserade av att tatuera er i Uppsala. Jag hittade dem genom att en nära vän till mig hade tatuerat sig och gav mig tipset när det var dags för min första tatuering. Än idag är jag oerhört glad över att hon gav mig det tipset, annars kanske inte mina tatueringar hade blivit lika bra som de faktiskt har blivit. Ifall ni skulle ha ett intresse för att tatuera er hos dem kan jag först bara tipsa er om att kolla in deras hemsida och respektive tatuerare för att se deras stil. Som sagt tycker jag att ni borde kolla in dem om ni vill skaffa en tatuering i Uppsala.


Kommentarer är stängda.